Pro veřejnost byl ne-e.net spuštěn až následující rok – 1. ledna 2004, kdy se stal mezi uživateli hodně oblíbený, protože byl v nastavení minimálně jeden z nejlepších. V nejlepších časech ne-e.netu (zhruba rok nebo dva poté) byl naší konkurencí pouze BlueBoard.cz, jenže nastaly problémy s hostingem a nikdo tento projekt nechtěl hostovat na svém serveru kvůli zátěži. A jednou se hostér jebl do palice a smazal ne-e.net i s databází a od té doby dělá pofiderní technickou podporu v různých společnostech a myslí si jaký není king. No ale to bych odbočil. Ne-e.net přestal na půl roku existovat a to byl prostě průser jak mraky. Já teda měl dobré spaní (já ho mám vždycky), ale mrzelo mě to a snažil jsem se to nějak vyřešit a dlouho nic nepomáhalo. Potom ale přišel spásný server od Maika, který všechno zachránil. (19. června 2006) Měl jsem k němu absolutní přístup a leželo to na páteři a i ta kolečka uvnitř byla celkem dost silná. Problém tehdy byl jen ten, že se nepodařilo zachránit dřívější data a bohužel jsem byl nucen začít od začátku. Lidé samozřejmě byli nedůvěřiví a z těch původních obyvatel systému se k nám vrátilo minimální množství (kromě štamgastů asi pár šlechetných duší, které věří na druhou šanci). Nedávno přesáhl počet uživatelů pět tisíc, což je oproti předchozím zhruba patnácti tisícům, které jsme získali za stejný počet dní, poněkud slabší číslo.

K narozeninám ne-e.netu přeju za sebe a snad i za některé z vás, ať kvete (už dlouho připravuju novou verzi, ale omluvte mne – s tím časem je to horší a horší).

Jo ještě pardon za všechny chyby, psal jsem to hodně v rychlosti z práce. Díky a hezký den.


Autor: Martin | Vloženo: 13. srpna 2008

© 2024 NE-e.net, Všechna práva vyhrazena.

Provozovatelem služeb na webu NE-e.net je Martin Veverka. Provozovatel neodpovídá za obsah umístěný uživateli systému a vyhrazuje si právo kdykoliv server a všechny údaje a služby jím provozované změnit, pozastavit nebo zrušit.

RSS | Nabídka služeb | Časté dotazy